Είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να εξελισσόμαστε!
  • “We may not have it all together, but together we have it all’’

  • “Love people and use money, not the opposite.’’

ENDOMARCH PIRAEUS NIGHT RUN by Stoiximan.gr

Η ομάδα της Better People θα είναι εκεί.

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το παγκόσμιο κίνημα ενημέρωσης για την Ενδομητρίωση!

To «Endomarch Greece» μας προσκαλεί όλους στο 1ο NIGHT RUN/March του Δήμου Πειραιά! «Endomarch Piraeus Night Run/March, by Stoiximan.gr»… για να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να ενημερωθούμε αλλά και να ενημερώσουμε για την γυναικεία υγεία και για τη χρόνια πάθηση της Ενδομητρίωσης που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως!

Το “ENDOMARCH PIRAEUS NIGHT RUN by Stoiximan.gr” πραγματοποιείται από την ΑμΚΕ “AWARE” στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος “Endomarch Worldwide” που δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις & χώρες του κόσμου και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για αυτή την ‘άγνωστη’ και ‘ύπουλη’ γυναικολογική πάθηση. Μία στις δέκα γυναίκες παγκοσμίως υποφέρουν καθημερινά από Ενδομητρίωση ενώ άλλες δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν από αυτήν!

Η ευαισθητοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση, την περίθαλψη αλλά και τη σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία. Μπορούμε μαζί να απαλύνουμε τον πόνο και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γυναικών που πάσχουν.

Τρέχουμε μαζί… στον Δήμο Πειραιά το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 20:00 για 5 ή 10 χιλιόμετρα ή περπατάμε για 2.5 χιλιόμετρα με κόστος συμμετοχής από 5 ευρώ. Ευαισθητοποιούμαστε και ευαισθητοποιούμε… για να βάλουμε τέλος στην άγνοια και να αντιμετωπίσουμε την Ενδομητρίωση και την γυναικεία υγεία σωστά!

Δήλωσε Συμμετοχή στο www.endomarch.gr
Παράταση μέχρι τις 17 Μαΐου!

Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece, email: info@endomarch.gr

Ονομαστικός Χορηγός: Stoiximan.gr Μέγας Χορηγός: Protergia Επίσημος Χορηγός: ΠΑΕ Ολυμπιακός Χορηγός: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Υπό την Αιγίδα: Δήμος Πειραιά, ΟΠΑΝ, Destination Piraeus