Είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να εξελισσόμαστε!
  • “We may not have it all together, but together we have it all’’

  • “Love people and use money, not the opposite.’’

LIFE BALANCE

Όλοι θα θέλαμε να ζούσαμε μια ισορροπημένη ζωή, αλλά αυτό απαιτεί αρκετή προσπάθεια από μέρους μας, έναν υψηλό βαθμό συνειδητότητας και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν εξωγενής παράγοντες που εμείς ίσως να μην μπορούμε να ελέγξουμε.

Παρόλα αυτά σίγουρα μπορούμε κάτι να βελτιώσουμε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.

Για εμάς ισορροπημένη ζωή σημαίνει να υπάρχει όσο είναι δυνατόν αρμονία ανάμεσα στις φυσικές μας δραστηριότητες, στις πνευματικές και στις ψυχικές.

Σίγουρα αυτό δεν θα είναι πάντα εφικτό και κάποιες φορές θα χάνουμε τον στόχο αλλά όσο είμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας τόσο πιο δημιουργικοί και χρήσιμοι θα είμαστε.

Η ισορροπία δεν είναι κάτι που μπορούμε να κατακτήσουμε εύκολα και ούτε θα την διατηρούμε πάντα, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το να έχουμε μεγάλες διακυμάνσεις χωρίς την θέληση μας.

Πιστεύουμε πως μια σχετική ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής μας θα μας επιτρέπει να πεταγόμαστε σε όποιο “άκρο“ θέλουμε και να γευόμαστε αυτό που ο καθένας επιθυμεί για την ψυχή του αλλά με περισσότερη ασφάλεια και μελετημένες κινήσεις.

Η αξία λοιπόν της ισορροπίας βρίσκεται στο να μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουμε τα υπέροχα δώρα που μας χαρίζει η ίδια η ζωή αλλά και να απολαμβάνουμε τα ταλέντα των άλλων ανθρώπων αφού όλοι μας είμαστε μέρος της.