Είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να εξελισσόμαστε!
  • “We may not have it all together, but together we have it all’’

  • “Love people and use money, not the opposite.’’

Νέο ξεκίνημα

Ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή μας, είτε αφορά κάποιο συγκεκριμένο τομέα που θέλουμε να καλυτερεύσουμε ή και συνολικότερα να κάνουμε μια γενική επανεκκίνηση.

Εμείς εξάλλου πιστεύουμε ότι το σημαντικό είναι να ανυψώσουμε το πνεύμα μας και να μάθουμε να μην φοβόμαστε τον θάνατο, την αποτυχία, αλλά και τον ίδιο τον φόβο, και να μάθουμε ότι το σημαντικότερο όλων είναι να επιθυμούμε όπως χρειαζόμαστε την αναπνοή μας την δικαιοσύνη και την ελευθερία γιατί χωρίς αυτές τις δύο αξίες ο Άνθρωπος πραγματικά υποβιβάζει τον εαυτό του.

Και μιλάμε για αξίες και πνευματική κατάσταση γιατί χωρίς αυτά τα θεμέλια δεν μπορούμε να χτίσουμε τον καινούριο Άνθρωπο που επιθυμούμε ούτε και να περάσουμε από την μια κατάσταση στην άλλη πατώντας στα ίδια μονοπάτια.

Σίγουρα όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα και καθώς εμείς γινόμαστε καλύτεροι, αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, συγχωρούμε τον εαυτό μας για τα λάθη του παρελθόντος, μαθαίνουμε από αυτά, πετάμε παλιές αποσκευές που πλέον δεν

χρειαζόμαστε και το μόνο που μας δίνουν είναι το περιττό τους βάρος, αρχίζουμε και ζούμε λίγο πιο συνειδητά, επιστρέφουμε σε βασικές αρχές και αξίες που μάθαμε όταν ήμασταν παιδιά και εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο την ροή των πραγμάτων γιατί τα προβλήματα των ανθρώπων είναι κοινά και κοινές είναι και οι λύσεις.

ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.

Έτσι λοιπόν όταν κάνουμε κάποιες θεμελιακές αλλαγές στον εαυτό μας και στην ζωή μας προς το καλύτερο τότε αυτόματα γινόμαστε και καλύτεροι για το κοινωνικό σύνολο και στην συνέχεια εμπνέουμε και άλλους ανθρώπους προς αυτήν την κατεύθυνση και σταδιακά θα δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο.

Μπορεί να μην είναι η τέλεια ζωή που θα θέλαμε και η τέλεια κοινωνία αλλά σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά….