Είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει να εξελισσόμαστε!
  • “We may not have it all together, but together we have it all’’

  • “Love people and use money, not the opposite.’’

SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ BETTER PEOPLE ΘA EINAI EKEI.

ΤΡΕΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον βραδινό αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival (SNFestival) που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

To SNF RUN θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, συμβολικά διοργανωμένο και φέτος, κατά τον εορτασμό της παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας. Παράλληλα με την διαδρομή των 6 χιλιομέτρων φέτος θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων που θα διασχίσει το κέντρο της πόλης μας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερη χαρά μας ότι θα πραγματοποιηθεί και πάλι αγώνας 1 χιλιομέτρου για τους αθλητές των Special Olympics.

H εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) στις 20:40, ενώ η εκκίνηση των 6 χιλιομέτρων θα δοθεί δέκα λεπτά αργότερα, στις 20:50. Οι δύο διαφορετικές διαδρομές θα κινηθούν μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, και μέσω της Λεωφόρου Συγγρού θα καταλήξουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Εκ μέρους της Διοργανωτικής Επιτροπής του SNF RUN, καλούμε όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τρέχοντας στους αγώνες που ενώνουν το κέντρο της Αθήνας με τη θάλασσα και τερματίζοντας σαν μία ομάδα στο νέο Πάρκο της πόλης μας!
Οι αγώνες είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του αγώνα www.SNFRUN.org. Σημειώνεται ότι οι αγώνες δεν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θέτουν στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, της προσπάθειας και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση στoυς αγώνες των 10χλμ. και στα 6χλμ..Στους αγώνες των 10 και 6 χιλιομέτρων, θα γίνουν απονομές των τριών πρώτων νικητών της γενικής κατάταξης για άντρες και γυναίκες, και όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης κατά τον τερματισμό τους.Το SNF RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.).

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
https://www.snfrun.org/